Tietoa meistä

Keramiikkakurssiemme opettajat

Olen Anna-Kaisa Eriksson, hämeenlinnalainen taiteilija ja muotoilija, jonka päämateriaalina toimii keramiikka. Valmistuin
Hämeen ammattikorkeakoulusta lasi- ja keramiikkamuotoilijaksi vuonna 2019. Työskentelen keramiikan
parissa Hämeenlinnassa Poltinahon Taidekasarmin Keramiikkarykmentillä. Käytän keramiikassa tekniikkana
pääosin käsinrakentamista. Valmistan pieniä eriä käyttökeramiikkaa sekä taidekeramiikkaa kuten veistoksia. Taidettani on ollut esillä näyttelyiden muodossa niin Hämeenlinnassa kuin muualla Etelä-Suomessa.

Valmistan myös koruja Nanoon Design -brändilleni, joissa yhdistyy lasittamaton posliini ja visakoivu.

Portfoliooni voit tutustua osoitteessa: https://annakaisaeriksson.pb.online
Instagram: @annakaisaeriksson_design
Nanoon Designiin voit tutustua osoitteessa: www.nanoondesign.fi
Instagram: @nanoon_design
Facebook: @nanoondesign

Olen Anna Kaunisto, hämeenlinnalainen keramiikka-alan artesaani. Keramiikan eri tekniikoista olen keskittynyt dreijaukseen. Dreijaus veikin minut mukanaan jo kouluaikana ja sama innostus jatkuu vieläkin.

Valmistuin Forssan ammatti-instituutista vuonna 2019 ja sen jälkeen olen keskittynyt oman yritykseni perustamiseen. 
Kaunist- yritykseni nimissä, valmistan lähinnä dreijattuja astioita ja kodin tuotteita jokapäiväiseen käyttöön, kierrän myös erilaisissa käsityö- ja design -tapahtumissa myymässä tuotteitani. 
 
Lisätietoja Kaunist- tuotteista löydät
osoitteesta: www.kaunist.com
Instagramista: @kaunist
Facebookista: @kaunist

Potierin perustajat

Minä olen Eveliina Haikka. Haave omasta keramiikkapajasta on kulkenut mukanani jo pitkään. Nyt saan jakaa tämän ilon kolmen ihanan naisen kanssa.

Minulle saven työstäminen ja muotoilu ovat tärkeämpiä kuin lopputulos. Silloin en voi olla missään muualla. Valmiissa esineissä rakastan epätäydellisyyttä ja rosoisuutta. Pajalla minut löytää todennäköisesti tekemässä kauniita asetelmia esineistä tai laittamasta pioninkukkia maljakkoon.

Olen Miia Salvisto, muotoilija ja tradenomi. Potierissa pääsen
hyödyntämään näitä molempia puoliani. Rakastan elämän seikkailuja ja
siksipä taidan olla juuri tässä nyt. Taide on suurin intohimoni
(niukasti Potierin ja kirjanpitohommien edellä), ja tulenkin varmasti
olemaan säännöllinen näky Potierilla myös työpisteen äärellä
veistoshommissa. Pidän hyvistä keskusteluista, joten kanssani saa aina
tulla juttelemaan!

Muurimäen Mari tässä esittäytyy. Minulle tärkeitä arvoja ovat yhteisöllisyys ja juurevuus. Nämä kaksi asiaa yhdistyvät luontevalla tavalla elämääni Potierissä ja saan tästä keramiikkapajasta valtavasti iloa ja onnea.

Minut näkee pajalla todennäköisesti jossain lähellä upeaa kahvikonettamme, ihan varmasti keitän sinulle kahvit, kun tapaamme Potierissä!

Olen Eeva Daavittila, psyko- ja taideterapeutti – nyt jo eläkkeellä. 

Mikä on minun paras paikkani? Kysymykseen on helppo vastata, se on metsä. Siellä tunnen olevani kotona, osa suurta kokonaisuutta. Mieli on tyyni ja ajatukset kulkevat vapaasti. Jotain samaa tunnen yhteydessä taiteeseen tekijänä ja katsojana. 

Maalaaminen on ollut harrastukseni jo vuosikymmeniä. Jonkin aikaa sitten uskaltauduin keramiikkakurssille ja löysin taas uutta. Tunne käsissä oli riemastuttava. Mitään en osannut, mutta suoraan syöksyin tekemiseen. Lopputulos on hyvin usein yllätys myös tekijälle itselleen. Saven käsittely tuon minulle keskittymistä, syventymistä ja luomisen iloa. Kohdatessamme Potierin pajalla olen valmis jakamaan kokemuksia kanssasi!